Sadece kendi şehrimize yapılanlara mı sevinelim yani. Sana şöyle bir örnek vereyim. 3-4 sene öncesine kadar köyumden dışarı bile çıkmamıştım. Konyanin merkezini bile bilmeyen ben Istanbula bir vesile ile gittim.Geri dönüşte Arabayla gelsem 12 saat Falandi uçakla 45 dakikada geldim. O adam ben olabilirim.Hızlı tren o zaman yapılsaydı onu da kullanabilirdim. Vakit Nakittir.
1 saatlik yol 6 dakikaya düşüyor. Sanki size zorla geç diyorlar köprüden. Isteyen geçer istemeyen geçmez olay bu kadar basit
Ayrıca O adamın işine yaramayacağını siz nerden biliyorsunuz
hocam haklı olabilirsin 1500 tl ile geçinen bi kişiden bahsediyorum. Zaten bu adam araba alamaz alsa benzinini karşılayamaz. kaldı ki istanbul da bu daha da zor. köprüden o fiyata geçmesi daha da zor. illa kullanmayacak diye bir şey yok ama olumsuzluklara gözünü kapatmış sadece kendini ilgilendirsin ilgilendirmesin delicesine sevinen en azından yolumuz var diyen insanlardan bahsediyorum. şuan partiyi destekleme ya da farklı bir partiyi övme gibi bir çabam yok. Ama sizin ortaya koyduğunuz düşünce burada bence patlıyor.