Garanti kapsamına girmiyor mu??
Cihazın ekranını değiştirtiğim için garantiye maalesef girmiyormuş öyle söylediler. Ama şunu söyleyen olmuştu kırık da olsa eski bir ekran bulursanız takıp apple'a yaptırabilirsiniz diye belli bir ücret karşılığı sıfır telefon dahi alırsınız dediler.
Ama ben çoktan almıştım yeni telefonu.
hocam telefonun resimlerini ve güzel bir indirim daha yapıp pm ile yollarmısın kimse almaz diye birşey yok ben alabilirim
Cihazın resimlerini ancak akşama atabilirim.
Cihazın tam sorunu nedir hocam telefoncuyum anlayamadım, anakartta mı sorun var tek?
Cihazın kutu ve faturası duruyor mu? kulaklık vs.
Son oluru pm teşekkürler.
Olay şu şekilde ben telefonu kullanıyordum sorunsuz güncelleme yaptım bazı hatalar vardı birden ekran kapandı yani reset attı. Apple logosu çıkıyor tam açılacak tekrar reset attı ben de DFU moda aldım iphone eski yedeği atayım dedim tam atarken bir hata verdi internette okuduğum sorunlara bakılırsa "itunes sürümü, atmaya çalışılan sürüm, proxy ayarları" hepsi itunes bağlantısını kesebilecek sorunlar bunları kontrol edin diyordu. Telefoncuya verdim o da abi parça gelecek 2 gün abi parça gelecek 3 gün diye diye 1 hafta - 10 günümü aldı gidip yenisini almak zorunda kaldım.