WhitePeopLE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xeon işlemci e5 - e3 sunucu satın alacağım. Fiyatlar mağlum piyasadan çok yukarı fiyat verecek olursa lütfen vermesin.

Satın alma amacım ben oyun sektöründe uraşıyorum ve her ay artan fiyatlardan her ay kiralamaktan sunucuları sıkıldım en azından 1 sunucum var derim barındırma ücretini öder işime bakarım düşüncesiyle almak istiyorum.

Sunucu özelliklerinde tam olarak sunucu makinesinde neler olur bilmiyorum satacak kişi veya konumu okuyan yardım sever kişiler olursa bu konuda ufak bilgi verirlerse çok sevinirim.

Satış yapan kişi ortalama barındırma ücretleri dahil bana detay vermesini istiyorum yani sunucuyu alıpta geliştirmeye kapalı bir sunucuysa bu benim için ölü bir yatırım olur dikkat ettiğim konu 32gb olarak bir sunucu aldıysam 128gb ye kadar çıkarta biliyim istediğimde 1-2 disk yuvası yerine 4-8 disk yuvası tercihimdir çünki benim sunucuyu kullanacağım işte 1 sanal sistem kursam bile 150gb disk alanı vermem lazım bu yüzden disk ram ve işlemci en önemli konudur. Yazımı toparlayacak olursam.

1 adet sunucu almak istiyorum.
Sunucu geliştirmeye açık olmalı ddr3 ddr4 desteklemeli
işlemcisi kesinlikle xeon e5 - e3 olmalı i7 yüksek performans diskleride olabilir.
Diskler ssd olmalı
Satış yapanlar lütfen bu yazımı baz alıp detaylı pm göndersinler kesinlikle bu konuda ciddi bir alıcıyım ve peşin ödenecektir ücret.
Özel mesaj ilettim dönüş bekliyorum.