dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Pm ile verilecektir. Herkese pm atılmayacaktır, merak için istemeyin lütfen.

Site için istenen fiyat: 9.000 TL

Sitenin getirisi: Aşağıda adsense kazançları var.

Kategori, sitenin içeriği nedir: Eğitim - Kpss sitesi

Günlük hit sayısı: 6.000. Detaylar altta.

Alexa Dünya Sırası: 180k

Alexa Ülke Sırası 6k

Ziyaretçi kaynağı: %85 Arama Motorları. %14 Doğrudan. %1 sosyal medya ve diğerleri.

Site açılış tarihi : 2015

Dmoz kaydı: Yok

Google İndeksi: 813

Hosting dahil midir: Hayır

Banlı olduğu sponsor var mı: hayır

Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress / Evet

Ek Notlar

- Site sosyal medya hesabı 30.000. Tamamen organictir. Eskiden Face beğenme eklentisi vardı, onu kaldırdım, dileyen ekleyebilir.

- 1 tane bile tanıtım yazısı alınmamıştır.

- Hiçbir sitede footer link ya da tanıtım yazımız yoktur. Site kendi kendine büyümüştür.

- 165 konu vardır. Konular özenle yazılmıştır, insanların işine yarayacak içerikler eklenmiştir.

- Siteye günlük ya da haftalık 1-2 konu atmanız yeterlidir. Benim 1 ay konu atmadığım zamanlar oldu.

- Sitede Safir Yaren tema vardır, tüm seo ve google adsense yerleşim ayarları titizlikle tarafımca yapılmıştır. Alan kişiye de bu konuda yardımcı olurum.

- Domain içinde 2016 vardır. Dileyen domaini ilerde değişir, dileyen bu şekilde kullanmaya devam eder. Kpss olduğu için 2017 ve 2018 de dahi alakalı aramalar olacaktır.

Tüm detayları paylaşıyorum. Devamlı site alıp sattığım için akla gelebilecek tüm soruları cevapladım. O yüzden meraktan pm isteyenler, vaktimi çalmasın.

3 AYLIK GELİR

SON 1 AY GÜNLÜK GELİR

1 AYLIK METRİCA VERİLERİ

1 AYLIK METRİCA GİRİŞ SAYFALARI

Site link ve son oluru ile pm alayım. Birde adsenseyide site ile devreder misiniz?