okursan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ingilizceniz iyiyse youtube en saglam kaynak. Videolu olarak akliniza grlen gelmeyen her seyi ucretsiz anlatmis adamlar. Sorununuz oldugunda da yine internetten yardim bulabiliyorsunuz. Kursta icerikler iyi gibi gozukur ama en iyisi bile bir tadim bilgi verir. Yine de tercih sizin.

Mobil gönderidir.
Youtube iyi guzel de ben bu isi youtube dan ogrenebikicegimi düşünmüyorum, nasil yotube da matamatik video su izlemekle 100 alinkiyoso ddneyimli birinin anlatmasi daha iyi bide sertifika almakda yardimci oluyorlar

NesBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim felan hikaye Youtube aracılığıyla kendini geliştirmelisin. Bir şeyler üretmeye başladığın andan itibaren gir bir yazılım ofisine çalış gerisi gelecektir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:03:48 -->-> Daha önceki mesaj 18:01:49 --

Bu arada konuda yazdığın eğitimler gibi çok daldan dala atlaman pek iyi olmaz tam anlamıyla kavramadan diğerlerine atlama vakit kaybı ve diğer dilleri unutmandan başka bir şeye yaramaz
Eğitimi tercih etmekteki amacim alınabilecek sertifikalarin cv mi güçlendirecek olmasi, hobi olarak yapmayi düşünüyorum dediginiz gibi birinde uzmanlasinca digerine gecicem onumde uzun bir saman var.