Merhaba
r10 a kayıt olduğum dan beri hep aklımda bir yazılım öğrenmek, kod yazmak vardı tabi aradan geçen 4 sene de birçok şey öğrendim. Siteme kurduğum yazılımlar'da php,css,html gibi kodları basitçe değiştirebiliyorum yada anlayabiliyorum ancak ben daha fazlasını istiyorum, bir kursa girip bu işi 0'dan öğrenmek istiyorum beklenti olarak tabii işin üniversitesini okumuş bir adam kadar iyi eğitim alamaycağmı biliyorum ancak kendimi geliştirebileceğime inanıyorum. İngilizcem iyidir ileriki zamanlarda yabancı kaynakları kullanmak istiyorum. Şimdi ben eğitim kursları arıyorum ancak internetten okuduğum bilgilere göre coğu para tuzağı yada iyi eğitim vermiyor.
Eğitim almak istediğim konular:
*programcılığın temeli ilersi için altyapı*
*Yazılım Uzmanı (.NET)
*Yazılım Uzmanı (Java & Android)
*Iphone Uygulama Geliştirme Eğitimi
*Web ve Grafik Tasarım Eğitimi
*Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanı (Belki)
Araştırdığım bazı kurumlar:
*BilgeAdam: herkez para tuzağı diyor emindeğilim eğtim içeriği hoşuma giti biraz bilgim olduğu için belki bana hitap edebilir
*Kariyermimari.com.tr: okuduğum kadarıyla kendini buda bilgeadam gibi ancak
http://goo.gl/L91Exj burdaki eğitim içeriği çok hoşuma gitti
*Btakademi: internetten okuduğum kadarıyla burası iyiymiş ama eğitim içeriği kısmı aklıma çok yatmadı.
*csystem.org: donanımhaber'de tavsiyesini gördüm ancak tam olarak ne olduğunu anlayamadım
Okumayı düşündüğüm kitaplar:
*Kadir Çamoğlu'nun Programlama Mantığı: eğitime başlamadan önce
*John Sharp C#: ilerki zamanda
bu işe nasil başmalak, nerden başlamak lazım hangi ,eğitii almak lazım, nasıl bir altyapı lazım .İnşallah bu konu ben ve benim gibi arkadaşları aydınlatır