Belki ana kart yandı? sorunlu bir cihazın sorununu bilmeden nasıl satışa sunuyorsunuz ki, kimse almaz forumdan
Anakart yanınca apple logosu açılıp cihazı bağladığımda bilgisayar cihazı görür mü bilemiyorum ama en başta en kötü ihtimalde anakartı sordum 750 TL dediler en başta tamam değiştirin dedim "abi 2 gün", "abi 3 güne gelecek parça" derken gidip yenisini aldım.
Kimsenin alıp almayacağına siz değil de o "kimse" karar verse? Sizin vereceğiniz yöne ihtiyacı olduklarını sanmıyorum forumdaki arkadaşlarımın. 3 Aylık üyesin kardeşim haberin yok forumdan madem hiç bir şey bilmiyorsan haddini bil.
Post kasma derdi olan rica ediyorum gelip yazmasın amacım soğuduğum bir ürünü satmak, laf cambazları ile uğraşmak değil.