Natronun belirttiği işlem doğrudur.Manuel olarak işlem sağlanabilir fakat aynı alan adı için aynı cluster'da 2 adet hosting olması ileride problemlere yol açabilir.Diğer kullanıcının hesabını onay alınmadan silinmesi gibi bir işlem olamaz.Kendi açınızdan düşünün natro size ait hosting paketiniz size bilgi vermeden siliyor.