HidrojenWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş yazılım uzmanıyım firmam var Faiz yemiyorum katkı payı diyorum bankaya gidip katkıpayı ile faizin ne olduğunu anlaman lazım.
Zİraat katılım ile norml ziraat benkasının farkını anladığında anlarsın umarım dediğimi.Ayrıva gelmişsin hayla faiz oranı diyorsun katılıma bi ara bi katılğm bankasına gidip detaylıca öğran faiz nedir katılım nedir.

Dipnot mantıklı ticaretle gel 200.000 de çıkarayım kardeşim Bizim haram olan faizle işimiz olmadı hamdolsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim sen parayı alıp bankaya koyuyorsan ve banka onu başkalarının kullanması için faiziyle başkasına veriyorsa sen de bankaya ortak gibi olduğun için sen de paranı faize vermiş oluyorsun. İsmi değişir, faiz olmaz da başka bir şey olur. Allah'ı mı kandırmaya çalışıyorsunuz hayırdır?

He sen git paranı süt işi yapan adama ver, adam inek alsın sütünü satsın sana karını versin tamam eyvallah da. bankanı paraya verip, üstüne para alıyorsan adı ne olursa olsun bunun adı faizdir.

kumar da yasak mesela ama iddia adı altında kumar oynanıyor bu ülkede. iddia oynayıp ben kumar oynamıyorum demek ile aynı bu. Allah'a da dersin ben kumar oynamadım iddia oynadım diye