Thunderbolt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam anladığım kadarıyla siz facebook hesabını 1 işletme olarak kullanmak ve devam etmek istiyorsunuz. maalesef facebook bu tür hesapları bi süre sonra kapatıyor sebebide gerçek ad ve soyadı kullandırma zorunluğu olduğundan dolayı . 1 işletme adı için kullanıcılarına sayfa olarak devam etmelerini istiyor maalesef bu yüzden profil isimleri gerçek isimlerden oluşmak zorundadır .bunu belirteyim .

hesabınızın adı gönderdiğiniz kimlik bilgileriyle açılır ve güncellenir 1 nevi profilinizin adı kimlik belgesiyle onaylanmış 1 hesap olur. değiştirilemez tekrar direk olarak ancak hesabınızın adını tekrar acıldıktan sonra eski adını yani işletme adı olarak kullanmak istiyorsanız hesabınız açıldıktan sonra buraya gidip /hacked kısmına ve burada hesabım çalındı olarak adımları uygulayın ve ad ve soyad kısmına geldiğinizde orada eski adını göreceksiniz ve o kısmı işaretleyerek adımları bitirip hesabınıza giriş yapacaksınız ve orada tekrar eski adını aldığını göreceksiniz. ancak yine tekrar edeyim sizin menfaatinize olsun dıye soyluyorum facebook gerçek ad ve soyadlı olmayan hesapları 1 süre sonra kapatır .sizin hesabınızda bu olması da doğaldır .
son olarak kişisel hesabınıza hiç bişey olmaz . ben kendi kimlik belgem ile 6 tane hesabımı açtım ve kullanıyorum bunlar belirli zamanlarda kapanmıştı ve 1 tane kimlik belgemle bunları açtım .yani aynı kimlik belgemle 6 tane hesabımı açtım sorun yaşamadım . sizde yaşamazsınız.
Anladım hocam, o hesap önemliydi benim için neyse madem öyle çabalamaya gerek yok o halde.

Yardımlarınız için yeniden teşekkür ederim. Allah razı olsun.