sessizcocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki çözüm üretilir düşüncesiyle skype üzerinden yapılan konuşma da bir netice vermemiştir. Moderatör arkadaşlardan konuya bir çözüm bulmalarını rica ediyoruz. Skype konuşmasının tamamı baştan sonra tarafımca yöneticilere iletilebilir. İnceleme yapılabilir. İyi günler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:05:24 -->-> Daha önceki mesaj 19:04:35 --

[/COLOR]Konunun moderatör arkadaşlar @caliente @SABOCES tarafından ilgilenmesini rica ediyorum.
Merhaba,

Kişinin verdiği program ile 1 adet sitesinin full yedeğini buldum ben Metin Bey'in yedeklerini indirdiğimde sadece eskimeyensarkilar adli sitesi mevcuttu kullaniciyorumları adlı sitesi mevcut değildi.Bu siteyi ben yedekleri indirdikten sonra kurmuş olmalı bende kendilerine eğer kullanıcıyorumları erişmek istiyorsanız datacanter yeniden kurulum ücretini ödeyerek hizmetinizi 1 ay daha uzatabilirsiniz diye teklifde bulundum fakat Metin Bey ödemeyi reddetti ne yapmak istediğine anlam veremedik hem yedekler olsun hemde ödeme yapmayayım mantığı ile maalesef biz ona yardımcı olamayız eğer bu olsaydı zaten bizim kiralık sunucularda yedek almamız gerekiyor olurdu fakat bu tamamen müşteriye ait bir sorumluluktu.

Saygılar.