Merhaba,

Mesajın bize iletildiği tarih

Konunun açılma tarihi
Burdaki resimlerde görüldüğü gibi Metin Bey'in 10 gün gibi ifade ettiği süre 3 gündür. Sitelerinin yedeklerini üstüme vazife olmasa bile insiyatif doğrultusunda indirerek saklamıştım fakat bu dosyayı bulamıyorum sizler gibi her vps'nin yedeklerini indirirsek hizmet politikamızın bir anlamı kalmıyor, bu durumda bizi suçlayacağınıza sitelerinizin yedeklerini 1 kez bile alsaydınız şu anda bu durumda olmuyacaktınız.Bu 3 gün içerisindede sitelerinde herhangi bir kesilme olmamıştır.

O tarihte sitelere erişim olduğuna dair resim tarihe bakabilirsiniz.

O tarihte sitelere erişim olduğuna dair resim tarihe bakabilirsiniz.
Saygılar.
Ekleme = Kişinin hesabı hesap süresi dolduğu ve ödeme yapmadığı için silinmiştir, Hizmet Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası bu maddeyi kontrol edebilirsiniz.
1) Tüm hizmetlerimizde son ödeme tarihinden sonra 2 gün daha esneklik tanınmaktadır. Bu 2 gün içinde ödeme yapılmadığı takdirde hesap silinir.
12:Müşteri, Sunucuu.comden aldığı hizmetlerle ilgili yaşadığını düşündüğü mağduriyet ve benzeri olumsuzlukları yasal yollarla gidermekte özgür sorumludur.Mahkeme ve sonuca bağlanmamış devam eden dava ve her türlü yasal soruşturmalar süresince müşteri, asla Sunucuu.com hakkında firmayı karalama, olumsuz eleştirme, internet ortamında yada başka platformlarda benzeri
karalama kampanyaları düzenlemesi, her türlü sosyal mecralarda, halka açık alanlarda, Sunucuu.comin sitesi üzerinden aldığı her türlü teknik destek yazışmalarını, eğitim konularını, Sunucuu.comin kendisine özel olarak sağladığı fiyat bilgilerini açık etmesi, yayması ve okutması halinde bu maddeyle kabul ettiği gizlilik kurallarını ihlal etmiş sayılacaktır.