Resim yukarıdadır. 14 Nisan 2016. Yani Oğuzhan Bey'in söylediğinin aksine yaklaşık 10 gündür (tam olarak 9 gün) plesk sorunum devam ediyoru. Plesk'e girilip girilmemesiyle sitelerin açılıp açılmamasının bir alakası yoktur. Bunu sunucu işi uğraşan diğer arkadaşlar da bilirler. Sizi suçlamak diye bir hobim yoktur. Fakat siz kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi görmektense yaptığınız hataları kabul edip yedeklerimi geri getirmek için uğraşmış olsaydınız bu işte bu kadar uzamazdı. Bana hem yedeklerin datacentardan geri getirilebileceğini söylüyorsunuz hem bilgisayarınızda yedekler olmasına rağmen bana vermiyorsunuz. Silmiş olsanız bile geri kurtarma programlarıyla geri getirilebilir. Sonra da çıkmış plesk sorununu çözmemiş olmanıza rağmen benden yedekleri almak sizin sorununuzdur diyorsunuz. Bu nasıl bir çalışma mantığıdır şaştım kaldım doğrusu.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:41:03 -->-> Daha önceki mesaj 17:35:36 --
Ayrıca ödeme yapılmadıysa 2 gün içinde hesap silinir demişsiniz. Ben dün panele girebiliyordum ve hizmetimin aktif olduğunu görebiliyordum içinde sitelerim olmamasına rağmen. Ayrıca 17 Nisan'ın üzerinden 4 gün geçmiş olmasına rağmen neden hesabım 3 gün önce değil de bugün silindi? Doğrusu umurumda değil heasbımın neden silindiği. Sadece yedeklerimi istiyorum.