Buzgibi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
premiumda ayarlar olarak bu ayarlar iyimi ? google speed test rankım 80 den 57 ye düştü ama site hızlandı ben bu işi anlamadım...

Google page speed test bu hataları veriyor:
Sıkıştırmayı etkinleştirin
Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın
Tarayıcı önbellekleme özelliğinden yararlanın
Resimleri optimize edin

Ayrıca benim sitedeki fotoğrafların kaliteleri gercekten cok önemli. Resim optimizasyonunu yapmadan önce herhangi biryerde 1-2 resimde deneme imkanım var mı acaba ?
Sayfa ilk açıldığında cache üzerinden serve edilmiyor o yüzden düşük gözükebilir sonuç

Site adresini fastestcache@gmail.com adresine mail atarsanız siteyi inceleyebiliriz.

Resim optimizasyonunda "revert" özelliği yer almaktadır. Kalitede bozulma olmuyor. Eğer olursa geri alabilirsiniz.

BZC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eklenti çok başarılı. Premium a geçmek istiyorum ama lisans tek site için mi geçerli?
Çok tşk ederim. Eğer 1 lisans sadece 1 site için kullanılabiliyor ama 1 tane alırsanız size 1 tane hediye edebilirim.

gangan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba bir sitemde eklentiyi kurup etkinleştirdim fakat cache panelinden özellikleri ve dili vs. seçip kaydet dediğimde şu hatayı alıyorum, bunun sebebi nedir acaba nasıl düzeltebilirim @Prostavaryo;

DONOTCACHEPAGE constant is defined as TRUE. It must be FALSE
Kaldırdım bu kontrolü. Silip tekrar yüklerseniz sorun çıkmayacaktır.