Yukarıda 3 ekran görüntüsü paylaştım. Skype üzerinden 16 Mart 2016 cumartesi tarihinde konuyu dile getirdim bana cevap ise salı günü geldi. Yani aradan 3-4 gün geçtikten sonra. Bu zaman zargında destek sistemlerinde de 18 Mart 2016 tarihinde bir konu yazdım. O da 3. resimde görülmektedir.
Değil 2 gün 1 gün bile geçmemiş aradan. Forum yöneticilerinden gerekenin yapılmasını rica ediyorum ve ilgili şahıstan sitelerimi nasıl yapıyorsa geri getirmesini istiyorum. @Elazığlı168
Merhaba,
Metin Bey tekrardan belirttiğim gibi Hizmet Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası
1) Tüm hizmetlerimizde son ödeme tarihinden sonra 2 gün daha esneklik tanınmaktadır. Bu 2 gün içinde ödeme yapılmadığı takdirde hesap silinir.
Burada anlaşıldığı gibi
Bu 2 gün içinde ödeme yapılmadığı takdirde hesap silinir. Ödeme tarafımıza ulaşmadığı için hesabınız silindi.Yedekler konusundada tekrardan bildiriyorum aldığınız hizmet kiralık sunucudur bu hizmette size belirttiğim gibi
1) Kiralık sunucu ve Sanal sunucularda yedek işlemleri müşteriye aittir. Firmamız Kiralık sunucu ve Sanal sunucuların yedeklerini almamaktadır.Firmamız tarafından yedek alınmasını istiyorsanız harici backup hizmeti almanız gerekmektedir.Olabilecek teknik sorunlarda veri kaybı sorumluluğu müşteriye aittir.
Emin olabilirsiniz elimde olsa şuan yedeklerini kendilerine iletirdim fakat otomatik gerçekleşen bir olay.
Saygılar.