Merhaba,
AXA Sigorta acentesiyim. AXA mutlakaki duymuşsunuzdur piyasadaki en sağlam şirketlerden birisidir.
Aylık olarak 120tl den başlıyor arttırmak sizin elinizde. Extra olarak bir yıl boyunca ayda 10 lira olarak masraf alınıyor. Yani 120 liralık yaptırdığınızı düşünürseniz 1 yıl boyunca her ay 130 alındıktan sonra 2. yıl tekrardan 120 oluyor. Bu miktarı istediğiniz zamanda arttırabiliyorsunuz.
Erkek çıkmak isterseniz bu bahsettiğimiz 10 lira gibi sizin vermeniz gereken masraflar kesiliyor.
3 yıla kadar devlet katkısı alamıyorsunuz.3 yıldan sonra devlet katkısının %15’ine,6 yıldan sonra devlet katkısının %35’ine,10 yıl doldurupta 56 yaşına gelemeyenler devlet katkısı’nın %60’ına,10 yılı ve 56 yaşını dolduranlr ise devlet katkısının tamamına sahip olabiliyor.
Devlet katkısıda yatırdığınız paranın %25 i oluyor.
Bildiğiniz üzere önümüzdeki aylarda bireysel emeklilik sisteminin zorunlulaştırması gibi bir durum var. Şahsen bende gelecek için iyi bir yatırım olduğu düşüncesindeyim. Benim kendi besim var, 120 liradan başladım.
Umarım aklınızdaki soruları cevaplandırabilmişimdir.
Bireysel emeklilik yaptırmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim, pm atmanız yeterli.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Evet biliyorum Axa sigortayı. Daha önce aracımı sigortalatmıştım
Yani anladığım kadarıyla, ne zaman çıkarsak çıkalım, yatırdığımız ana parayı geri alabiliyoruz. Sadece şirkete ödemiş olduğumuz miktarı alamıyoruz. Doğru mudur?