sahin_811 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam söylediğiniz tüm yöntemleri denedim hiç biri olmuyor yeni sayfa açınca konumları aktif etmiyorlar eski bi sayfam vardı 26 kişiilik ona form gönderdim onda açıldı fakat bu kezde ismini değiştiremiyorum iki yöntemide denedim bi çok kez ama hiç bir sonuç alamadım konumların açıldığı sayfada diğer sayfanın adı aynı olmadığı için konum olarak eklenmiyor.
eski sayfanda sağlam bir profilini admin yap, diğerlerini çıkar sayfadan, sayfada tek yetkili admin kalsın başka kimse olmasın, sayfa adı benzer bir ad olacaksa değiştirilecektir, hiç alası olmayan bir adsa o zaman şöyle yapacaksın:
ad değiştirme kısmına gelip tıklayınca eski adını gösterir ve yeni adı sorar ya, eski ad aynen kalsın, yeni olmasını istediğin adı onun önüne yaz.
örnek eski adı ayşe, yeni olmasını istediğin ad fatma ise, siz o ad değiştirme kısmına Ayşe Fatma Yazacaksınız, ad değişir, 1 hafta bekleyip, ad değiştirmeyi tekrar yapacaksınız, bu kez sayfadaki Ayşe KISMINI SİLECEKSİNİZ, SADECE FATMA KALACAK, o da onaylanır, sayfa adı değişti, şimdi konuma girip, diğer sayfayı gösterirseniz yeni sayfanızın da adı değiştirilir