Kim var burada? Kalacak yerin, ev tutacak paran (yani ilk günler için) var mı yoksa iş bulduktan sonra mı gelmeyi planlıyorsun? Özel sorular oldu sanırım, cevaplamayabilirsin.
En azından gelmeyi planladığın tarih nedir? Çağrı merkezleri haricinde ne gibi işlerde çalışabilirsin, eğitimin nedir, ehliyetin var mı, trafikte araç kullanabilir misin, yabancı dil vb. soruların cevabını ilk mesaja eklemen sanırım uygun işi bulma sürecini kısaltır.
Hocam merhabalar ilginiz için çok teşekkür ederim günlerdir buradan yanıt bekliyorum.
Öncelikle Çankaya'da kalacak yerim var ilk ay. Aslına bakarsanız hocam iş bulduktan sonra gelmek daha mantıklı. Gelmeyi planladığım tarih Mayıs başı. Özel sorular değil hocam bu ilginizin göstergesi.
Eğitim durumum önlisans büro yönetimi. Ehliyetim var. Yabancı dil yok. Hocam 1 yıldan fazladır özgün makaleler yazmaktayım fakat özel durumlardan kaynaklı artık yetersiz kalıyor. Ayrıca çağrı merkezlerine 20 gün önce başvurdum ama hala dönüş yapılmadı. 3 yıl yönetici olarak çalıştım.
Ankara'da artık daimi ikâmet yapmak istiyorum bu yüzden konu açtım. Yöneticilik olur, çağrı merkezi olur ya da sosyal medya ile ilgili alacağım eğitimden sonra farklı alternatifler olur artık beklemedeyim hocam yani.