Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Özgün ingilizce&Türkçe karışık videolu içeriğim için hangi partner önerirsiniz güzel kazançlı olacak şekilde ?

2- Özgün kendi çektiğim videolar çalındığı vb. olduğu zaman o çalınan videoları nasıl bulup tespit edebilirim ve telif yollayabilirim ?

Teşekkürler.
Merhabalar,
Size en uygun ve en iyi türkiyede bilindik ve türkiye de kurulmuş olan WediaCorp'u öneririm.
Fazla bi kesinti yapmadıklarını biliyorum %30du galiba. Bu kesinti olayı kanalın durumuna göre değişiyor diye biliyorum.

- Çektiginiz videoları başkaları yükledigi zaman eğer wediacorp'a girerseniz sizin kanalınıza ait Content ID oluşturuluyor ve sizin videonuzu başkaları yükledigi zaman zaten o yükleyen kişiyi sistem otomatik olarak uyarıyor. Eşleşen yada dünya engeli yiyecektir. Ki bu durumda sadece para kazanması kapalı olur ve aksine yine videonuzu yükleyebilir. Ama velakin siz arada sırada videolarınızın isminden aratarak videonuzun kopyalanmasına engel olursunuz. Telif atarsınız en azından.

Ama size önerim istedikleri kadar kopyalasınlar ama sizin burda en iyi yapmanız gereken
Çok sağlam bir intro ve outro ayarlayın ve ekstra olarak kendi kanalınıza ait bir logo oluşturun ve arada sırada o sağ köşede kendi kanalınızın slogan tarzında birşeyler ekleyin. Örnek olarak kemal ekşioglunun videolarının sağ alt tarafta ki logo kısmını örnek alın. En azından kopyalansa bile sizin kanalınızın reklamı yapılmış olur.

crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hala düzelme ve güncellenmiş bir şey yok bu sorunu başka türlü çözemiyor muyuz ?
Hangi konudan bahsediyoruz hocam alıntı yapar mısınız hatırlayamadım