erbuisiklar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süredir web siteleri ile ilgileniyorum. Futbol, moda, film, genel içerikli sitelerim var. Çok uzun süredir bu işlerle ilgilensem de halen adam gibi bir para pazanabilmiş ya da iyi hit alan bir site oluşturabilmiş değilim. Açıkçası çok fazla okuyorum ediyorum, hatta forumdan bir çok arkadaştan ücretli seo desteği yada tanıtım yazısı gibi çalışmalar için para harcadığım oldu fakat hala elde var 0.

Ya ben gerçekten bu işi bilmiyorum yada çok şansızım

Evet şimdi şöyle bir teklifim olacak. Bu sefer bana yardımcı olmak isteyen bir arkadaşa ama gerçekten bu işi bile beni gerçekten yönlendirecek birine para vermeyeceğim. İster sitelerde reklamını yayınlarız ister sitelerin gelirine ortak olur (tabi bu iş modelinde arkadaşın işini gerçekten iyi biliyor olması gerekir çünkü gelir olmaz ise o da kazanamaz) bu şekilde bir ticaret yapmak istiyorum.

Bilmiyorum bu şekilde yardımcı olmak isteyen biri olur mu ama olmaz isede canınız sağolsun ne diyim

Bu arada yardımcı olmak isteyen arkadaş fiziki olarak bir şey yapmasını beklemiyorum. Beni yönlendirse yeterli yani şimdi bunu yap 1 haftaya bunu yap gibi yönlendirse yeter.

Okuduğunuz vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam fikir almak istediginiz sitelerin linkleri, siteye yaptıklarınızı ve suanki durumu ile ilgili verseniz konu altından ücretsiz beyin fırtınası olusacaktir