MakalePARK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim endişem şu ; hem adsense 3 reklam + 2 advoly 5 reklam olmuş oluyo sitede. birçok sitede ben 5 reklam görünce ihlal yaptığını düşünürdüm ki, bu olayı öğreninceye kadar.

hani sadece advoly nin reklamlarını kullansak hiçbir endişem olmaz. benim gayem hem adsensem işlesin, hem de advoly kenarda işlesin, amacım ana reklam birimim adsense yani misal 100tl adsenseden kazanıyosam 30-40 da advoly kazandırsa yeterli bana. ama işte herhangi bir kaynakta google adsense ile aynı anda kullanabilirsiniz veya kullanamazsınız demediği için tereddütteyim. advoly çalışanları da kesin bir şekilde güven veremediler bana bu konuda... dedikleri şu advol fazla kazandırıyorsa adsenseyi kaldırın, adsense fazla kazandırıyosa advoly yi kaldırın.

birde advoly reklamlarını siteme koyduğumda görünmeme problemi oluştu. reklam kapsama olayı varmış. hatta 3 adsense reklamım + 1 advoly kullanmama rağmen yine advoly reklamı görünmemezlik yapmaya başladı. biraz da o canımı sıktı.

hala araştırıyorum. google forumunuda da başlık açtım ama kimse yanaşmadı. o yüzden de tereddütlerim arttı. yani bir kişi de çıkıp ( google tarafından ) hayır efendim kullanamazsınız aykırı, veya kullanın bişey olmaz demiyor.
Senelerdir hem ülke hem ülke dışı bir çok adx firmasıyla çalıştım.Ve zerre adet sorunu yaşamadım.Yani adım gibi emin olmasam bu bilgiyi paylaşıp onlarca insanın hesabını riske atmazdım.