Site adresi : Pm
Site için istenen fiyat : 350 TL
Sitenin aylık getirisi: 5-10 TL / Aylık
Sitenin açılış tarihi: Şubat Ayı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Saç Şekilleri
Günlük hit sayısı: 60-100 Arası
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2-3 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site network ağımın en yeni üyesidir Full otomatik bir sistem ile çalışmaktadır. Bot vardır. Yeni sahibi ister ilgilenir ister aynı şekilde bırakır.. Site yükselişe devam edecektir. Nasıl içerik eklemeniz gerektiği tarafımca anlatılacaktır. Dil bilmenize hiç gerek yoktur.
- Site; site alayım içerik ekleyeyim gözüm gibi bakayım gelişimi takip edeyim her şey kitabına uygun olsun diyen kişilere göre bir site değildir. Görsel sitedir.. Hani şu sözüm ona forumda yaygara koparılan - görsel işi bitti - denilen sektör var ya... O yapılan yöntemin bir diğeridir. Diğer yöntem patladı malesef

Satış sebebim, 2. ağ için sermaye oluşturmaktır. Aynı kelime üzerine çalışmaktan sıkıldım açıkçası. Tok satıcıyım, pazarlık payı mevcut değildir. Sitenin bana bir zahmeti bulunmamakla beraber resellerde kuzu kuzu yatmaktadır.

## Siteye içerik eklerseniz site patlar demiyorum! Zaten içerik ekleniyor. Eklenen içerikleri düzenlerseniz ve biraz üzerine düşerseniz yükseliş süreci biraz daha hızlı gelişebilir. Bu şekilde de hiç bir zahmeti olmadan yükseliştedir.

Adsense: