kendilerinden wpsuperis ve wpsupertag eklentilerini aldım eklentiler gerçekten güzel işinizi görüyor ayrıca çokta başarılı bulduğumu söylemem gerekiyor.
ama benim burada belirtmek istediğim cbsoftun kurumsallığı her türlü sorununuzda anında müdahale ediyorlar ve sizi madur bırakmıyorlar bu konuda diğer arkadaşlara referans olabilirim saygılarımla
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
örnek site ve detaylar pm lütfen
Pm gönderilmiştir.
Bir sorum olacak, etiket sayfalarına gelen hit hemen çıkma oranını artıracak ölü hit olmaz mı? Yani etiket sayfalarından site içindeki konulara yönlendirme ne durumda ve bu uygulamanın yapıldığı sitelerde hemen çıkma oranı ne durumda, bilgi verebilir misiniz?
Sorunuza özel mesaj yoluyla yanıt vermek yerine konu altından yazmayı daha uygun gördüm, bu sayede aynı şekilde aklında soru işareti olan kişiler de bu meraklarını gidermiş olurlar.
İlk olarak etiket sayfalarına gelen hitlerin Adsense konusunda dönüşü çok yüksek olmaktadır. Kullanıcının direkt olarak aradığı içeriğe ulaşması reklamlara olan ilgisinin zayıflamasına sebep olurken etiket sayfalarında aşağıdaki şekilde bir şablon kullanıyorsanız sitenize direkt içeriğe girişlerden çok daha fazla faydası olacaktır. Bu faydaları reklam tık oranlarındaki artış ve içerik sayfalarına giriş sebebiyle sayfa görüntülenme sayısındaki artış olarak ifade edebiliriz.
Bunun dışında etiket sayfalarında hemen çıkma oranı %10-30 civarında olmaktadır. Bu oran içeriğe göre değişmektedir. Aşağıdaki görsel en yüksek çıkma oranına sahip sitelere aittir. Tek bir konuya yönelik sitelerde %5 - 10 arası hemen çıkma oranına sahip siteler de mevcuttur.
Sonuç olarak özetleyecek olursak, etiket sayfalarının faydası direkt içeriğe girişlere oranla çok daha fazla olmaktadır.