Tasiyabilirsiniz hocam. Ben daha evvel yaptım bu işlemi. Netgsm firmasını ve bulutfon firmasını öneririm.
Sabit numara taşıma ile taşıyabilirsiniz. Numaranızın coğrafi olup olmaması önemli değil. Türk Telekom personeli daha önce bu işlemi yapmamış olduğu için bilmeyebilir.
Bulutfon'u tavsiye edebilirim.
Arkadaşlar öncelikle aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ederim. Bulutfon firmasını ilk defa duydum, bulutfon ile görüştüm, EVET, 0,850'li NUMARALARI SÜPER ONLİNE'DAN BULUTFON FİRMASI TAŞIYABİLİYORMUŞ, VE BU FİRMA GİBİ DİĞER FİRMALARDA TAŞIYABİLİYORMUŞ, YASA GEREĞİ 3 AY'DAN SONRA İSTEDİĞİNİZ TELEKOM FİRMASINDAN ALDIĞINIZ NUMARAYI FARKLI BİR FİRMAYA TAŞIYABİLİRMİŞSİNİZ. Detaylı incelemelerimiz ve araştırmalarımızın ardından kendileriyle konuyu çözeceğiz büyük ihtimalle.
Türk Telekom, kendisine ait Sabit ve diğer 0,850'li numaraların hepsini farklı numaralara taşıtabiliyor buna yasa gereği izn veriyor mecburmuş yalnız dışardan 0,850'li numaraları henüz kendilerine taşıyamıyorlar, teknik alt yapı hazır mı değilmiş, çalışanları konuyla ilgili bilgisizmiymiş henuz tam olarak anlamadım. Türk Telekom gibi büyük güçlü bir firmanın böyle geriden gelmesi gerçekten kötü.