Selamlar beni forumun eski üyeleri az çok tanır görmüşlerdir konularını felan her neyse. Şuan askerim şafak atarsa 195 zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu zamana kadar. Sivilce de bilgisayar teknik servis ve web / yazılım işleri yapıyordum halen yapıyorum. Uzmanlık için askere geldim çok şükür kazandım herşey bitti atamam yapılacak. Fakat bende bugün bir moral bozukluğu cereyan etti. Uzmanlık piyade paraşütcu komando çıktı. Askerliği de seviyorum ama tabiki uzmanlığını görevi ne olur bilemem belki daha çok zorlanacak herneyse. Uzmanlık söyle bir olay var kabaca anlatayım sonuçta bransin komando yani belli yaştan sonra yapılmayacak bir şey. 45 yaşına kadar çalışıyoruz ondan sonra emekli ediyorlar velhasıl benim gelecegimle ilgili kaygılarım var. Elimde meslegimde var ama ben aylık gelirimiz bilmek için ve sevdiğim için uzmanlığı tercih ettim. Ben ilerde yaştan ötürü bu mesleği yapamazsam veyahut 3 4 sene çalışıp istifa etsem acaba sivilce aç kalirmiyim diye bir korku başladı aileme nasıl bakarım diye.
Düşünüyorum ilçe de parti torpil vasıtasıyla belediye vb kamu kurumlarına da girebilirim belki bir şekilde belkide giremem bilmiyorum işte bu noktada tıkanıyorum yoksa ben mi kuruntu yapıyorum sonuçta elimde sanatim var uzmanlığı da kazandım hazır isim de var. Uzmanlık beraber bu isleride yapacağım. Sizin görüşleriniz nedir? Ne oluyor bana?

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi