selam bro. terrrrrrtemiz ps3 mevcut. kendimin bile garantisini veriyorum garanti veriyorum çünkü çok çok az kullanıldı. son 1 yılda max 1-2 defa açılmıştır. özelliklerini yazayım

ps3 super slim modeli 500 gb
4 tane orjinal sony kolu mevcut kolların 4 üde orjinaldir tertemizdir
1 şarj kablosu fişi vs standart orjinal kutusundan çıkan eşyaları var.
ürünün kutusu da var. atıyorum kullandın 1 sene, kutusuyla birlikte yine senin de çok temiz kullanacağını düşünerek çok fazla zarara girmeyecek şekilde elinden çıkarabilirsin.
gta 5 ve uncarhted oyunlarını almıştım ben şahsen oynamak için ancak max 3-4 saat oynama vakti buldum. bu oyunlarda verebilirim. onun dışında pes fifa falan bir kaç oyun daha var.
ps3'ü genelde bayramlarda kuzenlerim bize geldiğinde 4 kişi çoklu olarak pes - fifa atarak oynadık. çok nadir oynandı yani ve cidden çok temizdir.
sıfırı alıp nasıl için rahat edecekse bunu alıp da için rahat edecektir.
ben fotoğraflarını çekip konu da açacağım foruma, konu açmadan bir bakayım dedim son ne konular var. biraz piyasa fiyatını araştırmak istedim durum ne diye. ben kendi ps3'üm için 800 tl gibi bir fiyat belirledim. en son ve en son indirim yaparak verebilecek olursam 700 tl nin altına katiyen inmemeyi belirledim. ilgilenirsen istanbul dayım. 1-2 güne buraya donanımhaber e ve sahibindene ilanlarımı açacağım. kolay gelsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:57:35 -->-> Daha önceki mesaj 01:48:36 --

belki fiyat yüksek gibi gözüküyor olabilir ama diğer ilanlarla karşılaştırdığımda ben değerinin bu hatta +100 tl daha, daha yüksek olacağını düşünüyorum ama şimdi ps4 ü de düşünecek olursak 1.200-1.300 tl gibi rakamlara alınabiliyor o yüzden bu fiyatın ideal olduğunu düşünüyorum. kaldı ki yanında verdiğim 2 kol + gta uncarted gibi oyunları satmaya kalksan +100 tl eder. 550-600 tl gibi bir fiyata inmiş olur. ki bu fiyata eski kasa ps3 ler satılıyor. yepyeni orjinal bir süper slim kasa hiç de eskiyecek gibi değil yanlış mıyım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:05:36 -->-> Daha önceki mesaj 01:57:35 --

edit: şöyle de bişey buldum foruma yaklaşık 1 sene önce yine ps3 alınacak başlığına bir mesaj atmışım o zaman da satsam mı diye yazmışım. hani satmak istiyorum da satmaya üşeniyorum öyle bir durum bendeki )

ilgili link bu: https://www.r10.net/ikinci-el/1467106...post1070623152