Merhaba arkadaşlar onesignal hakkında sorularınıza cevap verebilirim.
Yapamadı iseniz veya yapmaya eriniyorsanız ücret karşılığında sizin içinde yapabilirin. ilgili konuma
buradan gidebilirsiniz.
İzinleri tarayıcı üzerinden tarayıcı varsayılan ayara döndürülmediği sürece kullanıcı siteden ayrılsa tarayıcı kapasa bile verdiği izin devam edecek ve gönderdiğiniz bildirimler tarayıcıyı açtığı zaman gidecektir.
İzinleri iptal etmek için Chrome ayarda bildirim ayarlarından siteyi silmeniz gerekir.
Https: kullanıyorsanız otomatik olarak izin ister, kullanmıyorsanız sitenin altına izin vermeleri için bir ikon ekler.
Mobil platformda sadece android bildirimlere izin verir oda sadece chrome kullanıcıları için.
Masaüstü versiyonlarda chrome/firefox/safari bildirimlere izin verir.
Eklenti ve bildirimler şu an için tamamen ücretsizdir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:08:10 -->-> Daha önceki mesaj 01:01:34 --
Sırf o yüzden bende https'e geçtim

ama ssl almadım free ssl sertifikası veren kurumların birisinden aldım. Hem siteme ssl sertifikası almış oldum hemde bildirimleri otomatik hale getirmiş oldum. Özel ip ihtiyacı dahi yok. Nedendir bilmem ssl sonrası ziyaretçi ve botların ziyaretinde de gelişme var gibi.
Düzeneleme - Kurulum Bilgilendirmesi: Kurulumu yapmak isteyen arkadaşlar için tamamen ücretsiz ve türkçe kaynak yazısı hazırladım arkadaşlar.
Onesignal eklentisi kurulumu ve ayarları linkine tıklayarak en ince ayrıntısına kadar kurulumu ve ayarlamasını görebilirsiniz. Sizin için faydalı bir döküman oldu ise, yazıya yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Hala yapamadım veya ben uğraşamam derseniz, ücretli olarak yardımcı olabilirim.