Merhaba arkadaşlar
Daha önce evde sorunsuz kullanmış olduğum wifi ağını son 1 haftadır kullanamıyorum. Sorunum şu şekilde uzun uzun yazmak yerine özet geçeceğim
Kullandığım telefon samsung s3 mini
Evdeki wifi ağına bağlandığımda telefon tarayıcıdan internete giriyor facebook instagram falan hepsi çalışıyor ama google play den uygulama indirmek istediğimde yada günceleme yapmaya çalıştığımda indiriliyor diye kalıyor ancak dosyayı indirmiyor. Mobil veride herşey normal başka wifi ağlarındada normal sorun benim wifi ağında.Hava durumu uygulamasıda yada güncelleme yok ama sistemi güncelle dediğimdede kalıyor.
Şimdi aklınızdakileri tahmin edebiliyorum çünkü defalarca internette araştırdım.
Modemi fabrika ayarlarına aldım telefonu defalarca fabrika ayarına aldım ve hatta android işletim sistemini yeniden yükledim.DNS ayarları ilede çözemedim,modemin MTU ayarlarıda işe yaramadı yani söylenecek herşeyi yaptım. Unutmadan yazayım bir telefonum daha var onun işletim sistemi android in son versiyonu onda sorun yok o çalışıyor. Elimdeki s3 mini de sorun var. Daha önce sağlıklı bir şekilde çalışan bir telefon neden sorun çıkarsın.Tahminlerime göre kullandığım internet sağlayıcı firmada bir ayar değişikliğine gidilmiş diye düşüyorum.
Elimde birde tablet var oda aynı sorun.Google play verisinimi silmedim yaptım ayarlarımı sıfırlamadım onuda yaptım.

yok yok yine yok.Dediğim gibi internet ortamında ne denildiyse hepsini yaptım saat ayarlarıda dahil olmak üzere herşeyi ama herşeyi denedim olmuyor.
ALLAH aşkına sizlerde bu sorun varmı oldumu yada olduğu zaman nasıl çözdünüz.Bir zahmet anlatın yazın buraya. Sonuçta akıl akıldan üstündür.Belki çözmeye imkanım olur.Çözebilenede helal olsun diyorum artık.