Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalan soyluyorsun diye bir ibare kullanmadim madem hacize verdin bakalim dedim yanlis yonlendirim yapmayalim bu isle ilgili konuyu acan arkadasimiz hic bir sonuc alamaz zira sende ayni sekilde sonuc alamassin uzar gider bu konu takipsizlikten verdigin icra dosyasida kapanir net neyse bu konuyu seninle tartismayacagim dostum ben sadece durumu izah ediyorum iyi forumlar.

iPhone 6S Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ben bunu yaptım dediğimde itibar etmeyip göster bakalım dersen laf oraya gider. Mesajlarımı incelersen boş konuşan biri olmadığımı görürsün. Sırf bu tavırla yaklaşan birinin egosunu tatmın etmek için birşey göstermem Efendi efendi öğrenmek isteyen varsa buyursun.

Neyse mağdur olanların ne yapması gerektiği belli, hiçbirşey olmaz derseniz dolandırıcılığı teşvik etmiş/özendirmiş olursunuz. Hep o kurumdan bahsediyorsunuz ya, o kuruma yakışmaz bu tavır. Gerçi yakışıyor da olabilir, kuruma bakış açına göre değişir.

İyi forumlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:31:38 -->-> Daha önceki mesaj 17:27:09 --

wody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani durum şöyle mi oldu siz o kişiye gönderdiğiniz parayı geri iade almak için dava açtınız ve o kişide parayı sizden ne karşılığında aldığını kanıtlayamadığı için, para geri iade edildi? yanlışlık birine para yollayıp geri iade almak gibi mi? doğru anladım mı yoksa çok mu uçtum
olur da başımıza gelir diye soruyorum,hazırlıklı olmak gerek.
Benim rakam büyük olmadığı için ben tüketici hakem heyetinden çıkardığım karar ile icra başlattım. Rakam büyük olsa hukuk mahkemesine başvuracaktım. Direk oraya da başvurulabilirdi!

Sizden ne karşılığı aldığını ıspatlamasına veya ıspatlayamamasına gerek yok. Siz bir ürün almışsınız ama ürün bozuk çıkmış veya hiç gönderilmemiş. Burda mahkeme diyor ki aranızda hukuki ihtilaf var. Sende para iadesini talep edeceksin. İnternetten sipariş verdiğiniz ürünledeki cayma hakkı gibi!