furkancelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediklerinize katılıyorum ayrıca bende elimden geldiğince gruptaki herkesi takip etmeye çalışıyorum. Yeri geliyor sıkıntısı olan arkadaşlara telafi konusunda yardımda ediyorum parça parça atıyorsunuz yayıyoruz vs. herkesinde kendi sitesini yükseltme isteğinde olduğunu biliyorum bu konuya bir çözüm bulalım çünkü belli ki bir sorun var ortada.

@cwlerde,@NarKo,@ahmetcem96,@humpyers,@canem72,@sadikagar,@Pathology,@masterthone,@Carizmatic1,@esrae

Şimdi şöyle yapalım diyorum arkadaşlar,

Telafi kurallarını hepiniz biliyorsunuz yorumlar arasında min 3-4 dakika olmalı +1 ceza yorumları vs. detaylı olarak konudaki ilk mesajda yazıyor.

Bu kurallara ek olarak;

+ Telafi yorumları ip değiştirerek farklı ip ile yapılmalıdır.
+ Telafi yorumları farklı isim ile yapılmalıdır.

Şeklinde iki madde ekleyelim diyorum.

Ayrıca, sadece yorum atıp çıkan ve dediği şekilde gezintiyi yapmayan grupta kim olursa olsun lütfen gördüğünüz gibi konuya bildirin, çıkaralım gruptan kimse o arkadaş.

Açık konuşalım arkadaşlar r10 da üye bol, alexa gruplarına girmek isteyende bir sürü arkadaş var bugüne kadar kaç kişi bu gruba girmek için bekledi ben biliyorum sürekli pm geliyor bana dolu diyorum.

Eğer ki bu gruptaysanız bu şansı baştan savma kullanarak heba etmeyin hem sizin hemde diğer arkadaşların siteleri yükselmiş olur bu şekilde.

Ha, bu şansı düzgün bir şekilde kullanmayan, gezintileri baştan savma yapan vb. durumlar yaratan birisi olursa bundan böyle direk çıkartacağım arkadaşlar bu kadar tartışma çıkacağına hiç çıkmasın daha iyi..

* Bu sözlerimi kimse şahsi olarak algılamasın, herkese açık bir şekilde bildiriyorum, herkes bir emek veriyor burada kimse kimsenin hakkını yemesin..

Bu yeni kural ile ilgili bir şikayeti olan vs. varsa isterse çıkabilir gruptan. Eğer bir sıkıntınız yok ise bu mesajı beğenin veya mesaj olarak konuya bildirin ki sorunsuz devam edeceğimizi bilelim..
Yeni telafi kuralları gereği ben gruptan ayrılmak zorunda kalacağım. Kurumsal bir firmada, şirket bilgisayarından giriş yaptığım için ip değiştirme imkanım yok. Bu nedenle ip değiştirme kuralına uyamam.