Araştırırken bu konuya denk geldim. Benim mesajım belli bir bütçelendirme önermekten daha çok bütçelendirmeyi nasıl çıkarmamız gerektiği ile alakalı.

1) Müşteri memnuniyeti: Kaç müşteriyi hedefliyoruz kaç kişiye hangi sürelerde satış ve teknik desteği verebiliriz.

2) Donanım: Hangi donanımlara hangi kapasitede iş yüklemeyi düşünüyoruz. Ör. Üst düzey bir donanıma sahip bir serverda kaç adet siteyi barındıracağız. Hedefiniz 500 ise farklı 50 ise farklı olacaktır. Maliyet hesaplarken kazancıda hesaplamalıyız.

3) Arayüz ve Tasarım: Sisteminiz çok iyi olabilir yada ortalama altı olabilir. Sunduğunuz arayüz sayesinde açıkları kapatabilirsiniz yada berbat edebilirsiniz. Müşteri şikayetlerinin bir çoğu arayüz hataları dolayısıyla gerçekleşmektedir. Bu konuda da profesyonel destek almak gerecekecek ve maliyeti artıracaktır.

4) Dış etkenler: Elektirik kesintisi, Servis sağlayıcısının size garanti edemediği sorunlar, donanım ve yazılım problemleri gibi kilit noktalar, bütçenizi ve işe başlasanız bile devamlılığınızı etkileyecek faktörlerdir.

5) Güvenlik: Açıklamaya gerek var mı bilemedim.

Sonuç: Aslına bakarsanız her işte olduğu gibi bu konuda da fiyat araştırması yaparken Ne kadara mal olur? Ne kadara patlar terimlerinden daha çok, hedef kitleyi belirlemek, pazar payını öğrenmek ve gelir modelini ölçmek için neler yapmak istediğinizi adım adım yazarak hesaplamak daha mantıklı olacaktır.