Arkadaşım ben sürekli değişen google algoritmalarına uyum sağlayabilmek için buradayım. Bir çoğunun aksine seo işi yapmıyorum, çoğunlukla buradan ve diğer kaynaklardan faydalanmaya çalışıyorum. Elbette benden ziyade başkalarının sözü bu açıdan kıymetli olacaktır. Yine de, bir şeyler yazmadan geçmek istemedim.

Yerinizde olsaydım (tam detaylarını bilmeme rağmen), sehiranahtarkelime.com ve firma.com olarak 2 siteyle girerdim. Boşlukları doldurarak örnek vereyim. ankarahuzurnakliyatevdeneve.com
huzurnakliyatevdeneveankara.com olarak 2 örnek sunmuştunuz. Benim seçimin ankaraevdeneve.com ve huzurnakliyat.com olurdu. Şayet alan adı daha önce alınmışsa sizin gibi farklı bir alan adı arayışı içindeysem ve illa com uzantısını düşünüyorsam ankaraevdenevehuzurnakliyat.com alırdım.

Buraya kadarını size uygun olarak yazmaya çalıştım. Çünkü ben bu kadar uzun alan adının kullanılması taraftarı değilim. Çok uzun, akılda kalır tarafı yok. Adresi birine söylerken yanlış aktarabilirler. Posta gönderirken bile benzer sorunlar olacaktır.
Bu kadar kelime içinde firma adınız silik kalacaktır. Marka çalışması için zorlanabilirsiniz.