Şu yazdıklarınız içinden tek doğru olan video yüklemeniz olmuş
2)blogspot açarak aldığınız linkler google a gel beni cezalandır demek.sıfır blogspot açarak kurulan sitenin DA değeri yüksek göründüğü için bu sitelerden ne kadar çok açılırsa o kadar kaliteli backlink aldığını düşünüyor insanlar.bu tamamen yanlış.paravan blog bu şekilde kurulmuyor.
paravan blog expired web 2.0 blogları ile kurulur.yani terkedilmiş kaliteli backlinkleri olan siteler bulursunuz onları tekrar kurarsınız onlara ilk ay hiçbir şekilde kendi sitenize link çıkışı yapmazsanız vs uzun bir süreci var.
3) Yeni açılmış bir siteyseniz tanıtım yazısı aldığınız adamı zengin etmek dışında bir şey yapmıyorsunuz.insanlar tutturmuş news kayıtlı haber sitesinden tanıtım yazısı alıyoruz diyorlar.aldıktan sonra linkinize kaç kişi tıklamış 1 ay sonra kaç kişi tıklayacak bunları google analyticsten takip edin
4)yaptıklarınız yine spam
5) her ürün için facebook sayfası açmak ilk defa duyduğum bir şey.yani şimdi hepsiburada.com sattığı yüzbinlerce ürün için ayrı ayrı facebook sayfası mı açıyordur?hayır
daha önce yazdığım gibi e ticaret, internet marketing kısa sürede vurgun yapıp para kazanma yeri değil. şu an açtığınız site çok dar bir ürün satışı değil de hepsiburada gibi her şeyi satıyorsanız rekabet artık muazzam boyutlarda. r10 dan oradan buradan tanıtım yazısı al diyen ticaretten haberi bile olmayan insanların tavsiyeleriyle bu işi yaparsanız giden paranız olur.
tavsiyem "Marka" olun