hocam iyi güzel yol göstermeye çalışmışsınızda bir çok yanlış cevap var..yanlış yönlendireceğinize bilmiyorum yada cevap yok yazın daha iyi.sadece son sayfaya baktım;

Seomeoneo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gmail hesabını vermemek şartıyla kanalı devretme şansımız varmı.Yani mail bende kalacak sattığım kanalı ise mail adresinden ayırıp karşı tarafa vermemk mümkünmü.
G+ ayarlarından farklı bir maile yöneticilik verip 15 gün sonra mailinizin yöneticiliğini atamak için etkinleştirilir duruma gelir...

ftarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de hangi kanallar telif hakkı nedeniyle video sildiriyor? ya da bu kanala mı bağlı yoksa programa mı bağlıdır? Örnek Survivor videoları ya da o ses türkiye videoları bildiğim kadarıyla Acun tarafından engelleniyor fakat İlber Ortaylı Celal Şengör videolarında bir sıkıntı yok. Bu videolardan para kazanılıyor mudur?
her kanal videosuna telif hakkı yollarak hak talebinde bulunabilirken,eşleşen -dünya engeli gibi özellikleri mcn sahipleri uygulayabilir...

crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalımda 2-3k arası izlenmem var şuanda 112 abone ama kazanç $00.00
Belki de videolardan kazanç olmamıştır diyenler olacaktır beklentim yok zaten 00:01$ bile olsa kazancın aktif olduğunu görsem tamam dicem ama hala sıfır

Herşeyi tamam adsense bağlantısı aktif videolarda reklam çıkıyor .

yt kazançları her ayın 15inde falan sıfırlanmaz...kanal panelinden tarih aralığını seçerek kazançlara bakabilirsiniz...kanaldaki videoların kategorisi,dili,uzunlukları,reklam yerleşimleri,adsense reklam ayarları gibi bir çok etken vardır kazanmaya etken....