Carizmatic1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak uzlaşmaya yakın bir karaktere sahibim fakat sürekli peşpeşe yorum yapan arkadaşlarınızın hıncını benden çıkartıyorsunuz. Ben bugün sitenizde 120 dakikadan fazla gezinti yaptım, yorumları ise farklı dakikalarda yazdım, hatta konuları okuyup yazdım fakat gönderme tuşuna aralıksız bastığım 2 yorumunuz oldu. Sürekli yapanları gruptan çıkarın falan demeniz ve bunu benim mesajımı alıntılayıp yazmanız biraz düşündürücü. Bende hergün özen gösteriyorum, ayrıca sizi karşıma alıp böyle böyle yaptınız demedim. Yapsanız bile demem, ayıptır. Burada ifşa etmenin ne size ne bana faydası olur. Fakat siz maşallah yaptığım yorumun resmine kadar koyup birde avazınız çıktığı kadar dikkat çekmek istiyorsunuz. Belki ben sizin sitenizde özel yaşantımla, okuduğum konuyu ilişkilendirip yorum attım? Biraz saygı görmek hakkım diye düşünüyorum.

Merak etmeyin size yorum borcumu ödeyeceğim. Daha fazla uzatmanın iki tarafada faydası olmayacaktır. Ayrıca sizede başarılar dilerim.

@esrae; teşekkür ederim anlayışınız için, sizin sitenizde de özen göstererek gezinti yapmıştım fakat sizede 2 yorum 1 dakika arayla gitti. Arasıra fazla fazla yorum atarak bu durumu çözümleyeceğim.

Herkese kolay gelsin.
Dostum koyduğum resme bakarsan senin mesajından önce koymuşum yani o yorumları senin attığını bilmeden.
Diğer bir konu ise son 2-3 gündür ben bu konuda dertli olduğumu belirten mesajlar atıyorum, Senin yazdığın mesaja alıntı yaparak seni direk suçlama değil grupta bu tür olayları yapan 2-3 kişi olduğunu söylüyorum.
Sen özverisiz yapıyosun demiyorum, ama ben her gün özverili bir şekilde gelip yorumlarımı gezintimi yapıyorsam, bunu adet haline gerirmiş hazı kişiler hafta 2 kere toptan yorum atıyor bunu iletiyorum ve telefi kuralları ya değiştirilmeli yada özen göstermeyen bu arkadaşlar yerine sırada bekleyen onlarca arkadaşlar dahil edilmeli diyorum.

Tekrarlıyorum tepkim direk sana değil 2-3 gündür bu tepkiyi dile getiriyorum.