humpyers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

15-20 dakika içerisinde sitelerinize yorum yapıp en az 4 sayfayı ben geziyorum. Sitenize analytic eklerseniz benim ip'imden bunu anlayabilirsiniz.

Bu haftasonu benim aöf sınavlarım var ve 8 dersten sınava gireceğim, sanada başarılar dilerim.

Ama ben özen göstermeye ve yorumları herkese faydalı olacak şekilde yapmaya çalışıyorum.
Biz her gün işimizden dersimizden zaman ayırarak yorum yapmaya çalışırken bazı 3-4 arkadaş hafta 2 bilemedin 3 kere toptan yorum atıyor. Üstelik aynı ip'ler bazılarıda aynı isimler ile. Bu bizim harcadığımız emek ile bir olmadığı gibi sitemiz için daha zararlı. Google'ın bunu spam olarak görmesi çok büyük bir ihtimal.
Benimde alexa değerim 2k düştü. Narko arkadaşın aynı şekilde.
Telefi kuralları hepimizin faydası için tekrar gözden geçirilmeli, Sürekli telafi yapan arkadaşların bize yararından çok zararı var. Bekleyen onca özverili kişi ile bu arkadaşlar değiştirilmeli benim yorumum. Aksi takdirde ben her gün yorum atarken bazı arkadaşlar hafta 2-3 kere toptan yorum atmalarına ben artık daha fazla katlanamayacağım.
Genel olarak uzlaşmaya yakın bir karaktere sahibim fakat sürekli peşpeşe yorum yapan arkadaşlarınızın hıncını benden çıkartıyorsunuz. Ben bugün sitenizde 120 dakikadan fazla gezinti yaptım, yorumları ise farklı dakikalarda yazdım, hatta konuları okuyup yazdım fakat gönderme tuşuna aralıksız bastığım 2 yorumunuz oldu. Sürekli yapanları gruptan çıkarın falan demeniz ve bunu benim mesajımı alıntılayıp yazmanız biraz düşündürücü. Bende hergün özen gösteriyorum, ayrıca sizi karşıma alıp böyle böyle yaptınız demedim. Yapsanız bile demem, ayıptır. Burada ifşa etmenin ne size ne bana faydası olur. Fakat siz maşallah yaptığım yorumun resmine kadar koyup birde avazınız çıktığı kadar dikkat çekmek istiyorsunuz. Belki ben sizin sitenizde özel yaşantımla, okuduğum konuyu ilişkilendirip yorum attım? Biraz saygı görmek hakkım diye düşünüyorum.

Merak etmeyin size yorum borcumu ödeyeceğim. Daha fazla uzatmanın iki tarafada faydası olmayacaktır. Ayrıca sizede başarılar dilerim.

@esrae; teşekkür ederim anlayışınız için, sizin sitenizde de özen göstererek gezinti yapmıştım fakat sizede 2 yorum 1 dakika arayla gitti. Arasıra fazla fazla yorum atarak bu durumu çözümleyeceğim.

Herkese kolay gelsin.