Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bütün arkadaşlar dikkat etmeli bu konuya.
Ayrıyetten alexa gerilemesi için konuşacak olursak benim sitemde de gerileme oldu alexa kriterlerinde ufak tefek değişiklikler zaman zaman olabiliyor bunu hemen kendimize bağlamamızda yanlış olur diye düşünüyorum özen gösterilirse kolayca tekrardan sıralamaları düzeltelebiliriz.
@Carizmatic1 https://www.r10.net/1071544964-post1546.html burdaki şekilde gezinti yapmak yanlış hocam yarardan çok zararı var bu konu hakkında daha öncede bir bilgilendirmede bulundum ve kurallarda açık ve net bir şekilde telafi yorumları arasında en az 2-3 dk bulunmalıdır şeklinde ifade de var. Benim sitemde iki yorum arasında bir dk var, diğeri yarım saat sonra hadi ben bunu çok sıkıntı etmem fakat bu şekilde art arda yorum gönderdiğiniz arkadaşlara düzgün bir şekilde yapmanız lazım hocam.
@Carizmatic1 @humpyers isterseniz o yorumları onaylamayın hocam arkadaş aynı yorumları farklı farklı zamanlarda göndersin yine bu şekilde sorun olmaz diye düşünüyorum?
---
@cwlerde telafiyi bekliyoruz hocam
Merhaba
Peşpeşe yorum olayı ve aynı isimle yorum olayı bende de oldu malesef fakat ben yorumları onayladım. Sanıyorum zaten pek bir hitim olmadığı için sorun olmaz.