Geçmiş olsun.
@Ozkula; kasko vs. yokmuydu?
Sigorta var karşı taraf %100 kusurlu olduğu için benim cebimden bir şey çıkmayacak zaten.
Allaha sukur ucuz atlatmissiniz,cok gecmis olsun.
Tapatalk ile gönderilmiştir..
Teşekkürler.
Abi Geçmiş Olsun.
TEşekkürler.
Gecmis olsun araciniz sifirsa karsi tarafdan aracdegeri dusurdugu icin farkinizi alabilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunla ilgili araştırma yapmaktayım.
teşekkürler.
Keşke araç önünüzde spin atarken hemen gaza kökleseydiniz, bir ihtimal darbe almadan kurtarabilirdiniz. Büyük geçmiş olsun, mevlam beterinden korusun.
Araç 1.6 1350 kilo malesef tepkileri zayıf anlık bir şey zaten çok dibimden geçtiği için kaçacak bir ortam malesef olmadı
Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasın.
Aracın değerini kaybetmesi ile ilgili farkı alabiliyorsunuz. Bununla ilgili çalışan eksperler var. Çok zor bir işlem değil. Hatta siz hiç uğraşmıyorsunuz bile.
Teşekkürler araştırıyorum
Hocam çok geçmiş olsun. Videoda da görüntüğü gibi, kaza geliyorum demez. Piyasa da saçma salak insan çok maalesef.
O değil de önce ki videoda da iç geçirmiştim, 25 plakaya ne zevaller gelmiş ah.
Çok geçmiş osun tekrardan.
Malesef öyle hasar kayıtsız diye farklı ilden aldık araca vurmayan kalmadı
Geçmiş olsun bence çok ucuz atlatmışsınız. Allah beterinden korusun
Sağ olasın.Teşekkürler.
geçmiş olsun , Allah korumuş
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Geçmiş olsun
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Arkadaş işte kendi halinde gayet normal bir şekilde giderken bile bu hırbolar gelip senide kazaya karıştırabiliyor. Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Malesef öyle Allah korudu
çok geçmiş olsun hocam
boş yolda nasıl önüne fırladı öyle ya :/
Beyfendinin ani sağ kırması ile kontrolü kaybetti sonuç bu
şu kişisel araba kiralama olayını kaldırmaları lazım aslında. kendi malı olmadığı için bodoslama gidip başkalarının canını da tehlikeye atıyorlar.
Limitör olmalı bence 90 geçemeyecekler
Geçmiş olsun Allah esirgemiş
Teşekkürler.