emreyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savciliga dilekceni hazirla oyle basvur. Ugrasmamak icin sizi vazgeciriyorlar. 2 nusha halde dilekcenizi hazirlayin gidin suc duyurusunda bulunun. Takipsizlik cikarsa ciksin ben sikayetci oluyorum siz de geregini yapin dez Biri bana boyle bisey yapmisti 150 liralik monitor, savci ugrasma bosver 150 lira filan demisti. Sikayetci oldum. Adamin zaten bilgisayar hirsizligindan filan sabikasi varmis. Hem monitoru hem parasini almistim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Haklısınız gerçekten uğraşmamak için vazgeçirmeye çalışıyorlar.

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:20:25 -->-> Daha önceki mesaj 23:19:50 --

RapStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:20:59 -->-> Daha önceki mesaj 23:20:25 --

Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"ağbi" diyen adama dolandırılmışsınız o daha vahim.
Maalesef öyle oldu.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:21:36 -->-> Daha önceki mesaj 23:20:59 --

Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23:10 -->-> Daha önceki mesaj 23:21:36 --

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş geçmiş olsun fakat hiç mi anlamadım.Çocuğun konuşmalara bakın Allah aşkına :S Daha Türkçe konuşamıyor.Yaşı 10'mu 9 mu artık kaçsa.
Abisinin yada Arkadaşlarının hesabına aktartıp ordan çekmiştir parayıda muhtemelen.Araya 3. Şahısta girdiğinden birşey elde edemezsin zaten.
Kişinin gerçek ismini r10daki arkadaş aracılığıyla buldum. Derya KOÇ
Parayı gönderdiğim Hüseyin KOÇ ise sanırım abisi falan. Böyle bir dolandırıcılık işine girmişler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23:59 -->-> Daha önceki mesaj 23:23:10 --

ZeNaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ülkemde ne yazık ki çok önceden ADALET tatile çıktı, şimdilerde görenler ise uzun zamandır görmez oldu be kardeşim geçmiş olsun varsın çıkacak paran var ise böyle çıkmış olsun Allah beterinden korusun inşallah geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:26:26 -->-> Daha önceki mesaj 23:23:59 --

trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun ama kendinde belirtiyorsun ki, hatanın hepsi sende. Ama bazen insanların boş taraflarına gelebiliyor. Bir anlık akıl tutulması olabiliyor. Bu giden parayı düşünüp kendini yıpratma. Demek ki bir şekilde olacağı varmış. Sağlık olsun diyebilirsin. İnsanlar hata yaparak olgunlaşıyor ve tecrübeleri artıyor.

Hakkını arama konusunda ise en iyi yol polise başvurmak olabilir. Savcı da haklı. Neticede ürün eline gelseydi ve bozuk olsaydı yine savcıya mı gidecektin ? Bunu çözecek savcı olsaydı bu tür işlerden başını alamazlardı.
Benim hayatımda yolum Karakola ve Adliyeye ilk kez düştü. Yaşım 28. Ben de sanıyordum ki birinden şikayetçi olmak yeterli oluyor onun karakola cagirilip en azından ifadesinin alınması için. Öyle değilmiş anlaşılan.