Ben bitenekadar da 55 liralık bir ürün aldım 2 gün önce. Şuan kargoda. Ama okuduğum yorumlara göre çok fazla bir şey beklememek lazım. Biraz da telefonla alakalı. Bu tarz modeller ayarlanabilir olduğu için telefon ekranınızın 2k desteği, ppi yüksekliği ve ekran boyutu iyi olmalı. İlk başta samsung gear vr almayı düşünüyordum ama s5 e uyumlu değilmiş. s6, s6 edge, note 5 vs. son modeller ile uyumlu.
Bu gelen ürünü bir deneyeyim bakalım. Olmadı biraz beklenebilir. Şuan yeni yeni rağbet oluyor. Seneye bugün gear vr 100 liranın altına bile düşebilir. Sırf denemek için sipariş ettim. Şimdi gear vr alsan cihaz yok işe yaramıyor, en düşük s6 almam lazım +800 TL filan harcamak gerekir. Onun için ben basit bir model sipariş verdim. Yarın gelir herhalde, bende gelince yorumumu yazarım.
Alacak olan varsa tavsiyem, aceleniz yoksa yurtdışı firmalarından alın. Zira TR de fiyatları 3 misline satılıyor. Veya yurtdışı fiyatlarıyla TR fiyatlarını karşılaştırın. Bazı yerlerde 20-25 lira oynuyor. Öyle bulursanız iki hafta beklemenize gerek yok buradan da alabilirsiniz. Alttaki videoyu da izlemenizi tavsiye ederim.

Özellikle 2:00
https://www.youtube.com/watch?v=7JRKgUkYogU
Hocam videoya karnım ağrıdı resmen

Hangi ürünü kullandıklarını biliyor musunuz?
Edit: youtube yorumlarından buldum Samsung Gear VR imiş