garanti bankasında bir hesabım vardı fakat bir para girişi çıkışı olmadı dün akşam üzeri bir telefon geldi ve garanti bankasından bir bayan aradı dediğine göre hesabımdan havale yapılmış bununda 40 tl bir ücreti varmış. dedim benim hesabımda para yoktu 7.23 tl nere gitmiş dedim onarda murat paşa vergi dairesine yapıldığını söylediler. benim antalya yada muratpaşa ile bir ilişkim yok dedim. biz bilmiyoruz genel merkezden bize gelen bilgi bu 40 tl ödeyeceksiniz dedi.
benim maliyeye daha öncede borcum oldu fakat işbankası hesabımda 10k para varken bile maliye sadece bloke koydu hesaba herhangi bir para çekmedi çekemedi gidip maliyeye borcumu ödeyip dışardan blokeyi kaldırdımama hiç bir şekilde hesabımdan para çekilmedi.
şimdi biraz önce bankaya gittim dedimki normalde bile bi yere eft havale yaparken parayı anlık alıyorsunuz nasıl bunda sonraya bıraktınız diye sordum hep cevap genel merkez bunu istedi bizden falan oldu. akabinde avukata gideceğimi hesabımdaki parayı gönderdiğinizi ve bana geçmişe dönük eft borcu cıkadıklarını söyledim haciz göndereceklerini söylediler
sizce bu nasıl bi durumdur ?