Dostum telefi kuralları nedir? Sürekli aynı şey oluyor 3 aynı ip'den üstüste yorumlara var.
Ben bunu istemiyorum aynı ip den üstüste yorum.
Eğer bu kurallara uygunsa bende 3-4 günde bir toptan yorum atacağım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:07:33 -->-> Daha önceki mesaj 13:06:02 --
Sitenizde yorum adı kısmında karakter sayısı zorunluluğu var ve 15-20 karakter gibi bir şey. Bende dün sitenize yorum göndermek için çok ugrastım, ve farkettim sonra yorum adı kısmındaki uyarıyı.
Hocam telafi kuralları gayet açık bir şekilde konunun ilk mesajında yazıyor.
Alıntı
4- Gezinti yapılmayan bir gün olursa ertesi gün hem yapılmayan gün için, hem telafi yapılan gün için hemde ceza olarak +1 gezinti yapılmadığı için fazladan yorum ve gezinti yapılır. 1 gün yapmazsanız ikinci gün 3 yorum ve 30 dk gezinti, 2 gün yapmazsanız 3. gün 5 yorum ve 45 dk gezinti şeklinde.
5- Telafi yapıldığı zaman yorumlar art arda değil, min 3-4 dakika aralıklarla yapılmalıdır. Gezintiler sağlıklı ve doğal bir şekilde gerçekleştirilmelidir.
Yani cezasına göre eklenip gezinti yapılıyor farklı isimler ile dakika aralıkları ile. Fakat sürekli ip değiştirilmesi içinde bir zorunluluk yok
gezinti yapanlar belli hocam. cuma günü farklı ip ile 2 sefer gezinti yaparım o zaman.
esrae adlı arkadaşa iki yorum yaparsınız hocam o zaman.