Özgür adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında önemli olan sektördeki rakibinden az çıkısı olan bir link almak.
forumda 10 tanıtım 10 lira ne bilim news satış konusundan adam 500 link satmıs bu adamın hiti 1m olsa bile pek fayda sağlamaz.
ama site kaliteli diye de sıfır hitli siteden alınmaz.

Zaten gerçeken kaliteli bir site güzel hit alır organik olarak hit = kalite (tabi uzun süreli olması lazım

Burda size katılyıorum google da sonuçta çok gelişmiş bir sistem. bilgisayar. link aldığın yazıdan gelen bir ziyaretçi varsa muhakkak yarar sağlar.


Çok önce sitenin biri projelik sitemi tanıtmıştı. ama habeirm yok. o siteden günlük 500-1000 arası hit geldi ve zamanla kelimede kafaya kaldı.


Bugun aynı şey sosyal medya reklamları içinde geçerli.
Rastgele link paylaşmak yerine, orayı doğru düzgün kullanıp size hitap eden pörtföyü çekebilirseniz zaten muhakkki başarılı oluyorsunuz.
Onedio mesal bu adamlar zamanında fellik fellik link aramadılar ve sosyal medya üzerine gittiler. Gerçekten aktif bir elit topluluğunuz varsa zamanla herşey güzel olabiliyor
Link alımında linkin tıklanması için header link almak daha iyi oluyor ama bunu tanıtım yazısı aldığımız da yapabiliriz +10-15 lira verip manşetten aldığımızda direk hit gelebiliyor.

Tanıtım yazılarından aldığım hitler



Onedio gibi olmak lazım aslında hiç bir zaman google hitini düşünmediler ki hala düşünmüyorlar hitin sadece %18 i arama motorlarından geliyor gerisi direk ve sosyal medya üzerinden.