ZorcocuK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hikaye sitemizin splash+üst banner+yan banner şeklinde reklamları ekledim bugün itibariyle 7000 click oldu ve tek bir sipariş bile yok. hatta bunun öncesinde 40k hit daha göndermiştim ondada sipariş yoktu. gerisi size kalmış.
Hocam bu durum sitenizin ziyaretçilerinin kalitesi, maddi imkanı, ürüne olan ihtiyacı ile alakalı bir durum, Siz hiç alakasız kişiye pop up açarsanız sipariş gelmeye bilir, hikaye sitenize giren kişilerin zaten amaçları belli, sitenizde geçirdikleri süre belli, hikayeyi okuyup sayfayı kapatmaktan ibaret oluşan bizim tabirimiz ile çöp hit, Bir örnek vereyim s*m*t *** isimli bir yayıncımız her 30 ziyaretçide bir sipariş alabilmekte iken, ahmet *** isimli yayıncımız 100 ziyaretçide 1 sipariş alabilmekte, diyeceğim şuki, ürün ile alakalı ziyaretçi potansiyeli olduğunda düşük maliyete yüksek kazanç elde ediliyor. Eğer alakasız bir siteye pop up açarak sipariş gelecek olsaydı bunu zaten kendimiz yapar yada exoclick gibi firmalara pop reklam verirdik
Uzun lafın kısası size tavsiyem şudur madem hikaye siteniz var, ürünü alıp kullanıp olayını anlatan bir kişi gibi hikaye yazdırın birde o şekilde deneyin, bu yöntem ile satış yapan yayıncılarımız mevcut ve gayet memnunlar.

Sonuç olarak biz satış ortaklığı, affiliate marketing ağıyız ve affiliate marketing sistemlerinde reklamı alayım siteme koyayım la olmuyor bu işler. kafayı yormalı ve yeni fikirler üretebilmelisiniz ki kazanç sağlayabilesiniz.

Şuan için 25.000 yayıncımız var ve 2010 Yılından bu yana hakkımızda 1 tane olumsuz yorum yada şikayet yok iken, sizin kendi yeteneksizliğiniz sonucu gelip burada konuyu baltalamanız; hem r10.net üyeleri hemde bizim yayıncılarımız tarafından sizi küçük düşüren ve kendi kendinize güldüren,
bir durum haline gelmiştir.

Ayrıca cevap hakkınızın olduğunu düşünüyorsanızda cevabınızı özel mesaj pm kutuma gönderiniz, ben 342 yorum ve 55.000 gösterim almış konumda bu tarz polemikcikler istemiyorum.

Saygılar.