hocam peki ssd için önerileriniz nedir kaç gb hangi marka felan malum hiç takmadım bilgim yokda
Kullanacağın miktara göre. Malum biraz pahalı. Samsung Evo / Pro bunları tavsiye ederim. 5 yıl garantili.
Tabi SSD takınca HDD deki tüm verileri SSD ye kopyalamanız gerek bunun için başarılı birçok araç mevcut. Samsung nda programı var.
Veya temiz olsun istiyorsanız SSD ye sıfır windows kurup programlarınızı yeniden kurup, gerekli dosyaları alabilirsiniz HDD den.
Laptop için SSD+HDD bir arada kullanmanın bir yolu var. Mevcut olan DVDrom u söküp yerine box alıyorsunuz HDD Caddy olarak geçiyor. İkisini bir arada kullanıyorsunuz. Tabi yine windowsun ve programların ssd de olması gerekiyor.
Mümkün olduğunca paraya kıyın büyük boyut alın. benim şu an C de boş 4 gb kaldı. Bazen anlık yer lazım olduğunda ssd to hdd yapıyorum dosyaları, sonra tekrar geri atıyorum zahmetli oluyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:06:04 -->-> Daha önceki mesaj 16:04:34 --
Hocam bendede ÷100 yapıyor ssd pc kitleniyor bad sector taradım yok boş 10gb ya var ya yok bundan deilmiş 20gb oldundada oluyordu boş alan.
Sistem 8.1
Ssd 120gb
Cromede gezinirken çok oluyor nette baktım çok aynı sorunu yaşayan ver ama ordaki çözümlerin hiçbiri olmadı.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ssd nizin markası nedir, sandisk mi