Hocam bir sitem bu çalışma ile anahtar kelimesine 1.sayfa 2. sırada. İkinci sitem Anahtar kelimede şu an filtrede olduğu için yükselme gösteremiyorum. İlerleyen zamanlarda sağlam bir iki içeriğime yakın site bulursam tanıtım yazısı almayı düşünüyorum. Sosyal medya çalışması ile hiç dış link almadan, sitem kelimesinde 3. sayfadaydı ve güzel bir şekilde yükselmekteydi. Biraz sabırsız davranıp hemen yükselmek isteyince Forumda gördüğüm yabancı sitelerden edu.gov. link başlığından link alınca sitem anahtar kelimesinde kayboldu. Şimdi ise yukarıda bahsettiğim şekilde bütçem kısıtlı olduğundan ayda 20-30 tl civarında kategorilerime ayda bir iki kez reklam verip facebookta yayınlıyorum. Geri dönüşüm ise zamanla oldukça iyi oluyor. Zamanla eklediğim içerikler googlede ilk sayfada ve bir çoğu 1. veya 2 sırada oluyor. Diğer önemli bir detay ise içeriğin sadece sosyal medyada paylaşılması tek başına yeterli değil. Paylaşılan içeriğe tıklama yapılıp siteye giriş önemli olan. Benim izlediğim yol bu şekilde. Bu tabi siteye ve anahtar kelime rekabetine göre değişir hocam.