temyiz hakkım bitti dava karara bağlandı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:21:49 -->-> Daha önceki mesaj 14:20:28 --
hocam adamın dediği kelime şu git nereye edersen et kimseden korkumuz yok sen uğraşırsın sonunda zararlı çıkarsın al telefonu kaybol
bu şekilde birine daha ne denir ki
kapanması herşeyin bitti anlamına gelmez sen onların avukat ücretlerini ödeyeceksin ama sende onları firmada ricu felan edeceksin onlardan tahsil edeceksin hatta hatta telefonun bile ücretini alabilirsin senin suçun yok burada
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:24:00 -->-> Daha önceki mesaj 14:22:48 --
temyiz hakkım bitti dava karara bağlandı
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:21:49 -->-> Daha önceki mesaj 14:20:28 --
hocam adamın dediği kelime şu git nereye edersen et kimseden korkumuz yok sen uğraşırsın sonunda zararlı çıkarsın al telefonu kaybol
bu şekilde birine daha ne denir ki
senin yapacağın şey belliydi çağıracaktın polisi bak bakalım ne oluyor yada en yakın karagola yada savcılığa suç duyursunda bulunacaktın ilk servise bıraktın servis formu elinde kopyası varmı ?
Yanlız Şuna Koptum Gel Bakaym Sen Gel

şikayet ettim hakimler savcılar yüksek kuruluna ve bimere bana kağıt geldi adliyeye bekleniyorsunuz diye gittim bi baktım hakim karşımda şikayet ettiğim hakime gitmiş şikayet bu şekilde bir sistem olamaz yani