aman uzak dur ben parasını bıraktım işimden oldum 2 sene boyunca davayı takip ettim onlar beni davaya verince itiraz olarak davayıda kapatamadım allaha havale et yeter ben artık öyle yapıcam
bence yapma git hakkını ara burada avukat arkadaşlar var veya bi avukat ile görüş devlet avukat tahsis etmedimi size onlar davayı ricu eder firmadan tahsil ederler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:20:03 -->-> Daha önceki mesaj 14:19:08 --
Gayet sakin şekilde servis ile konuştum çünkü bende o işi yapıyordum o zaman farklı sektörde..firmaya dedim olabilir siz firma ile tekrar konuşun hata oldu deyin gönderin tamam biz halledicez dediler göndermekdikleri halde bana göndedim dediler ben genpayı aradım bu imeili telefon geldi mi size diye anca gelmemiş 10 gün sonra beni aradılar kabul etmiyorlar geri alın diye dedim servisin kabul etmediğine dair kağıt nerde dedim ilk seferde vermişlerdi çünkü bu sefer vermedi deyip salldılar
salladı diye bişi olmaz dostum evrak vermek zorunda
Yanlız Şuna Koptum Gel Bakaym Sen Gel

şikayet ettim hakimler savcılar yüksek kuruluna ve bimere bana kağıt geldi adliyeye bekleniyorsunuz diye gittim bi baktım hakim karşımda şikayet ettiğim hakime gitmiş şikayet bu şekilde bir sistem olamaz yani