alisbilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yine söylüyorum tüketici hakem heyeti sizin ifadeleriniz doğrultusunda yönledirlir yani serviste teslim ettiyseniz size bi servis formu verdi ? değilmi o formla gider derseydinizki bakın ben şu tarihte şu kişiye bunu teslim ettim ahanda kanıtı burada (fatura Eke Koyabilirsiniz ama önemli de Değil) o zaman işte ya teslim ettiğiniz kişiden tahsil ederlerdi o ücreti yada firma bu kişi zamanında vermiş diye insiyatif kullanabilirdi (tabi bu firmanın insiyatifinde sizin onlarla konuşma tarzınızla alakalı bize müşteri dandun konuşuyorsa garanti dışı ama adam adam akıllı konuşuyorsa garantisi bise bile 1 yıl sonra bile ücretsiz bakıyoruz) siz teslim ettiğini artık servis veya firma onu dava ederseniz sonuç alırsınız
Gayet sakin şekilde servis ile konuştum çünkü bende o işi yapıyordum o zaman farklı sektörde..firmaya dedim olabilir siz firma ile tekrar konuşun hata oldu deyin gönderin tamam biz halledicez dediler göndermekdikleri halde bana göndedim dediler ben genpayı aradım bu imeili telefon geldi mi size diye anca gelmemiş 10 gün sonra beni aradılar kabul etmiyorlar geri alın diye dedim servisin kabul etmediğine dair kağıt nerde dedim ilk seferde vermişlerdi çünkü bu sefer vermedi deyip salldılar