alisbilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamların Asıl Kazanma Nedenleri Siz Zanında Servise vermişsiniz ama verdiğiniz servis firmaya yollamamış firmada doğal olarak haklı çünkü garantisi bitmiş tüketici hakem heyeti sizin ifadenize göre sizi haklı bulmuş onlarda buna itiraz etmiş çünkü adamlar haklı ellerine ulaştığında servis kayıtları herşeyleri mevcut davayı kaybenden taraf avukat ücretlerini ödemek zorundadır asıl siz servisi değil telefonu göndermeyen kişiyi mahkemeye verecektiniz çünkü elinizde bi belge olması lazım şu tarihte teslim ettim diye
teslim alan kişi orda çalışan servis bana teslim aldım artık bende diye kağıt verdi ayrıca tüketici hakem heyetinde faturayı kimden aldıysan sadece onu şikayet edebilirsin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:09:04 -->-> Daha önceki mesaj 14:07:28 --

sitting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şurda bir sıkıntı var;

Sen telefonu ilk gidip servise mi verdin yoksa bayiye mi verdin ??

Eğer bayiye verdiysen ve bayi bunu servise göndermeyi unutup göndermediyse ve sende servise dava açtıysan davayı kaybetmen gayet normal sonuçta SEN, BAYİ VE SERVİS arasında oluyor herşey. Sen bayiye veriyorsun o servise vermeyi unutuyor garanti bitince servise yolluyor serviste doğal olarak ücret talep ediyor.

Senin yapman gereken telefonun unutup servise yollamayan kimse ona karşı dava açmandı...
teslim alan kişi orda çalışan servis bana teslim aldım artık bende diye kağıt verdi ayrıca tüketici hakem heyetinde faturayı kimden aldıysan sadece onu şikayet edebilirsin ben söyledm bu kişiden şikayetciyim diye davaya ekledi ama onu şikayet edemiyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:11:01 -->-> Daha önceki mesaj 14:09:04 --

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bimer üzerinden hakim hakkında şikayet talebi oluşturun . HSYK ile uğraşsın dursun hakim.
şikayet ettim hakimler savcılar yüksek kuruluna ve bimere bana kağıt geldi adliyeye bekleniyorsunuz diye gittim bi baktım hakim karşımda şikayet ettiğim hakime gitmiş şikayet bu şekilde bir sistem olamaz yani